RU  UA  EN

Пʼятниця, 31 травня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

31 травня

Всі новини

Названо п'ять головних домосідів по знаку Зодіаку

Астрологи склали список знаків Зодіаку, представники яких більше люблять проводити час вдома, а не в гучних компаніях або в гостях.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Яндекс. Дзен".

Діва

Представники цього знаку Діва дуже не люблять залишати свій затишний будинок, тому що сильно втомлюються від людей і шуму. Таке домашнє проведення часу їм необхідне, щоб відновити сили і не вихлюпувати на оточуючих своє роздратування. Навіть свою відпустку Діви іноді проводять удома, щоб, як слід, зібратися з думками.

Риби

Представники цього знаку незатишно почуваються серед сторонніх, однак самотності вони теж не люблять. Тому навколо них часто повно родичів і друзів. Вони люблять затишок і багато вкладають в свій дім, залишають який дуже неохоче. Навіть вибравшись з компанією на прогулянку, Риби можуть годинами бродити по магазинах, виглядаючи щось корисне для дому.

Рак

Представники цього знаку часто віддаються мріям і аналізу вчинків навколишніх, а це заняття передбачає усамітнення, тому вони такі самітники і домосіди. Вразливі і емоційні Раки іноді настільки серйозно занурюються в себе і свої образи, що не виходять з дому місяцями, вважаючи, що їх ніхто не любить і не розуміє. Через це у них мало справжніх друзів.

Телець

Представники цього знаку завжди знайдуть вдома масу справ, тому залишають свій дім неохоче. Їм краще полежати на дивані або покопатися в інтернеті, ніж спілкуватися з нецікавими людьми. Свою сім'ю Тельці не проміняють на товариство друзів. Для відпочинку їм потрібні тиша і самотність, коли можна подивитися фільм або просто поспати.

Стрілець

Представники цього знаку можуть кинутись в подорож, якщо впевнені, що умови проживання за межами будинку будуть комфортними. Вони не люблять терпіти незручності, навіть зустрічі з друзями вони призначають на своїй території. Стрільці також надто охайні, відчувають дискомфорт від бруду в громадському транспорті та з трепетом ставляться до різних домашніх дрібниць, які роблять інтер'єр будинку особливим і приємним.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи склали рейтинг знаків Зодіаку, під якими народжуються чоловіки, що люблять спокушати жінок.