RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Вийдуть на новий рівень: на три знаки Зодіаку чекає переворот в особистому житті в квітні

Раніше астрологи розповіли, для яких представників гороскопу квітень стане непростим місяцем, тепер же вони назвали три знака Зодіаку, яким другий місяць весни принесе переворот в особистісному житті.

Про це пише Рassion.

Діва

Представники знаку зможуть використовувати досвід, що накопичився за останній рік і прийняти важливе рішення, яке визначить майбутнє їхніх стосунків. Діва збереться з духом і зробить щось безпрецедентне, що в свою чергу направить їх особистісний розвиток по зовсім іншому шляху і зробить його більш інтенсивним.

Риби

У квітні в житті Риб з'явиться нова людина, яка стане для них лідером, за яким вони з радістю підуть. Це відкриє для них нові перспективи в плані особистісного зростання і відносин. Представники знаку стануть сміливішими в прийнятті рішень і відстоюванні своєї точки зору.

Стрілець

Особисте життя цих людей в квітні вийде на новий рівень. Активізуються ті сфери, які раніше перебували в застої, представники знака візьмуться за справи, які давно відкладали на потім. Не виключено, що Стрілець змінить місце роботи, що потягне за собою і інші метаморфози.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали вісім знаків Зодіаку, які спокійно переносять карантин - сидіти вдома для них не трагедія.