RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Названо п'ять головних тиранів за знаком Зодіаку - упиваються своєю владою і перетворюють життя на пекло

Раніше астрологи розповіли про самих скромних представників гороскопу, тепер же вони назвали п'ять головних тиранів за знаком Зодіаку.

Про це пише Стерлеград.

ОВЕН

Від партнерки Овен-тиран вимагає повного підпорядкування. Ревнощі, грубість, мат, схильність до фізичного насильства - це все є в арсеналі Овна-тирана. Овен впевнений, що все залежить виключно від нього, тому тільки його думка має цінність. Він вважає за краще приймати рішення особисто, вважає свій авторитет в будинку непохитним.

Овни-тирани здатні на фізичне насильство, причому серйозний привід для грубості йому не потрібен. Такі люди із задоволенням відіграються на тих, хто не може чинити опір: жінки, діти. Вам варто знайти хорошого захисника. Тиран напевно побоїться виступити проти нього.

СКОРПІОН

Чоловік під цим знаком справжній ревнивець, який намагається вас завжди контролювати. Скорпіон намагається здобути повну владу над жінкою, взяти її під тотальний контроль. Це робить його особливо небезпечним, якщо ви вирішили завести сім'ю. Тиран-маніпулятор тисне на слабкі місця, маніпулює вами, щоб повернути події в свою користь. На відміну від тирана-забіяки, такий тип рідко використовує фізичне насильство.

Якщо чоловік вами маніпулює або демонструє зневагу, задумайтеся: чому ви дозволяєте так з собою поводитися? Можливо, вам не вистачає любові до себе.

ДІВА

Тиран-Діва вічно критикує і читає нотації. Він постійно нудить, вкрай рідко буває задоволений, а ще встановлює правила, які домочадці повинні обов'язково дотримуватися. Діва завжди знайде причину для критики. Жити з таким чоловіком невесело через його постійний контроль. Особливу увагу він приділяє витратам.

Цей чоловік - ідеаліст з обмеженим кругозором, хаос такого чоловіка лякає. Він шукає ідеал, в тому числі в особі дружини і дітей.

Щоб не спровокувати скандал, реагуйте на критику тирана без агресії, з максимальним спокоєм. І не забудьте розповісти, що не подобається в стосунках вам. Є шанс домовитися з таким тираном і вирішити справу полюбовно.

ЛЕВ

Чоловік-Лев ревнує, контролює вас і нав'язує свою думку. Йому потрібна повна влада над жінкою, тому він буде наполягати, щоб вона кинула роботу.

Це самий егоцентричний знак Зодіаку, тому у нього має бути все тільки найкраще. Власні інтереси для Льва важливіше сімейних, навіть якщо він говорить, що це не так.Тиран не бачить в жінці особистість, їй відведена роль домашньої прислуги. Якщо він не планував дитини, він завжди може відправити дружину на аборт.

Перед тираном-егоцентриком уразливі жінки, які не думають про себе, дозволяють собою помикати. Не показуйте, наскільки він важливий для вас, не робіть чоловіка центром свого світу.

РАК

Цей знак Зодіаку демонструє всі ознаки домашнього тирана, навіть якщо на вигляд здається зразковим сім'янином. Рак обмежує вас, заганяє в жорсткі рамки.

Зазвичай такі люди - домосіди. У них немає потреби бути на виду, виходити з дому. Рак постарається замкнути і дружину вдома, захистити від суспільства. З таким тираном ваш будинок перетвориться на в'язницю, з якої буде непросто вибратися.

Рак здається упертюхом, але його цілком можна переконати. Головне, дати йому зрозуміти, що ваші дії безпечні для вашої родини.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість найоптимістичніших знаків Зодіаку.