RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У чотирьох знаків Зодіаку сім п'ятниць на тижні - швидко змінюють свої рішення

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які дуже швидко змінюють своє рішення. Про таких людей зазвичай говорять "сім п'ятниць на тижні".

Про це пише сайт “Експрес Газета”.

Близнюки

Близнюки можуть швидко змінювати своє рішення, такі люди дуже непередбачувані. Також Близнюки - це велика загадка для лікарів і фахівців, які "читають" людей. Представники цього знака Зодіаку часто орієнтуються на свого партнера або на співрозмовника, їх також називають геніями спілкуваннями. Вони неймовірно швидко можуть "прочитати" іншоу людину, входять з ним в контакт і говорять рівно те, що потрібно.

Діва

Представники цього знака Зодіаку постійно можуть міняти місце роботи. Їх не можна назвати постійними. Це відмінний приклад того, до кого ідеально підходила б фраза "сім п'ятниць на тижні". Діви постійно чимось зайняті, вони можуть розірвати себе на частини, але зроблять кілька справ одночасно. У Дів немає ніяких проблем з тим, щоб перевести всі свої прагнення в реальну мету. Коли вони домагаються мети, то вони можуть вести себе дивно. Відразу вони можуть дуже засмутиться, що все вже зроблено, а вже через хвилину веселитися, як ні в чому не бувало.

Стрілець

Стрільці дуже часто змінюють свою думку про те, що їх оточує. Сьогодні вони можуть радіти сонячній погоді, а завтра скажуть, що ненавидять її. Це їх типова риса характеру. Стрільці, як і Діви - непостійні люди. Вони можуть займатися кількома справами одночасно і всюди бути успішними. Мутабельність таких людей не дає їм переваги над іншими, але розв'язує руки у багатьох ситуаціях.

Риби

Риби, на відміну від Близнюків, не орієнтуються на реальний стан речей, а намагаються слідувати свого внутрішнього голосу. Риби вкрай рідко формулюють свої цілі і бажання, вони ніколи не говорять про жорсткі принципи і обмеження. Представники цього знаку Зодіаку - можуть змінюватися, як хамелеон, і це нікого з їх близького оточення не дивує.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість найоптимістичніших знаків Зодіаку.