RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку в квітні просунуться в кар'єрі і підвищать свій дохід

Астрологи, які раніше попередили деякі знаки Зодіаку про ризик отримати травму або ймовірне погіршення самопочуття в квітні, назвали представників зодіакального кола, яким другий місяць весни принесе успіх у професійному середовищі - ці люди просунуться по службі і отримають премію.

Про це пише портал Рамблер/Гороскопи.

Овен

У квітні Овнам випаде шанс просунутися кар'єрними східцями. Вони можуть отримати непогану надбавку до зарплати, їм буде везти з новими проектами, а відрядження будуть вдалими і принесуть матеріальну винагороду. Цей місяць принесе Овнам чимало можливостей, якщо Овни проявлять витримку і не втратять щасливий шанс.

Скорпіон

Підвищення в квітні може чекати і Скорпіонів. Їм варто прислухатися до порад старших товаришів і колег. Представники цього знаку в квітні зможуть розширити професійні контакти.

Стрілець

Стрільці у квітні можуть знайти нові джерела доходу. Це може бути вигідний підробіток, яка дозволить їм підвищити свої професійні здібності. В цілому місяць буде успішним в професійному плані і подарує безліч можливостей для кар'єрного зростання.

Козеріг

Середина квітня принесе Козерогам бажані зміни у їхній кар'єрі. У цей час їм слід ретельно зважити всі за і проти. Зірки віщують отримання премії або підвищення зарплати.

Водолій

Водолії у квітні також зможуть здійснити прорив у бізнесі або ж отримати щедру прибавку до зарплати. Другий місяць весни подарує Водоліям немало шансів укласти вигідні і прибуткові угоди.

Як повідомляв "Апостроф", у травні 2021 року для чотирьох знаків Зодіка зірки приготували зміни і яскраві враження. За словами знаменитої провісниці Ванги, цим щасливчикам посміхнеться фортуна.