RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Як вибирати подарунки для знаків Зодіаку: поради астрологів

Астрологи, які раніше представили гороскоп на травень, розповіли, на які нюанси варто звернути увагу при виборі подарунків для всіх знаків Зодіаку.

Незвичайний гороскоп публікує портал Вести.

Овен

Вони дуже вибагливі і обожнюють сюрпризи. Якщо хочете здивувати, то підберіть для Овна незвичайну прикрасу.

Телець

Ці люди дуже практичні, тому не люблять яскраві коробочки з бантами. Подарунок повинен бути універсальним, здатним задовольнити гурмана в особі Тельця.

Близнюки

Вони радіють подарункам, як маленькі діти. Чим незвичнішим і екстравагантнішим буде презент, тим більше емоцій він викличе у представника цього знаку.

Рак

Ці люди живуть за принципом - "мій будинок - моя фортеця", тому вони будуть раді подарунку, який посприяє створенню затишку в домі.

Лев

Вважають за краще отримувати тільки "королівські" подарунки, тому не заощаджуйте. Щоб порадувати Левів, потрібні як мінімум дорогоцінні камені.

Діва

Їм складно догодити, тож подарунок потрібно прискіпливо вибирати. Якщо презент їм не сподобається, то Діви будуть довго вам це згадувати.

Ваги

Якщо ви хочете їх порадувати, то косметика ніколи не буде зайвою. Подбайте про оформлення презенту, адже Терези "люблять очима".

Скорпіон

Один з найбільш емоційних знаків Зодіаку. Вони обожнюють розкіш, тому їм підійде ніжна спідня білизна.

Стрілець

Вони люблять все нове і незвичайне, і найкращий для них подарунок - подорож.

Козероги

Це домосіди, які люблять затишок і порядок. По-справжньому їх можна порадувати стильною піжамою, оригінальними подушками або теплим домашнім взуттям.

Водолій

Вони справжні фанати новомодних гаджетів, тому постарайтеся подарувати їм що-небудь інноваційне, що допомагає заощадити час.

Риби

Люди, народжені під цим знаком, живуть в світі почуттів та емоцій. Вони ненавидять банальність, не оцінять практичні подарунки, але ви зможете їм догодити, подарувавши стильні аксесуари.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку легко піддаються впливу натовпу.