RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Травень закрутить голову п'яти знакам Зодіаку - на них чекає сплеск емоцій і бурхливий роман

Раніше астрологи розповіли, кого чекає грошовий дощ в квітні, тепер вони назвали п'ять знаків Зодіаку, яким пощастить в любовному плані в травні.

Про це пише kleo.

ОВЕН

У травні представникам цього знаку захочеться спробувати себе в ролі сімейних людей. Однак зірки попереджають, що не потрібно поспішати. Можливо, необхідно ще трохи подумати.

ТЕЛЕЦЬ

Сімейним Тельцям в травні не варто рубати з плеча і показувати свою прямолінійність. Проявіть тактовність, станьте уважними до свого партнера. Розуміння і такт - ваші козирі в травні.

ЛЕВ

Зірки обіцяють Левам сприятливі дні в любовному гороскопі. Людям під цим знаком рекомендується бути сміливішими в особистому житті і не бояться робити перший крок.

СКОРПІОН

Скорпіонів чекає в травні гармонія в родині. Одиноких представників знаку чекає важлива зустріч, можливо, зі старою любов'ю. Важливо все обдумати, перш ніж кидатися з головою в нові відносини.

КОЗЕРІГ

У жінок-Козерогів з'явиться шанувальник. Однак якщо у вас вже є супутник життя, це може стати проблемою. М'яко відхиліть нового шанувальника і при необхідності в правильному ключі обговорюйте його зі своєю половинкою. В іншому випадку це може привести до ревнощів і сварок.

Нагадаємо, що астрологи, склали прогноз для знаків Зодіаку на травневі свята.