RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У травні на два знака Зодіаку чекає подарунок долі - зустрінуть справжнє кохання

Раніше астрологи розповіли, на кого з представників гороскопу в травні чекають великі зміни, тепер же вони назвали два знака Зодіаку, яким останній місяць весни подарує доленосну зустріч.

Про це пише Оloveza.

Тілець

В цілому травень стане вдалим місяцем для Тільця - можливі цікаві пропозиції, які в майбутньому забезпечать фінансову стабільність. Крім того, в травні самотні представники знаку мають великі шанси зустріти свою долю. Астрологи радять проявити делікатність у спілкуванні з близькими - надмірна прямолінійність може стати причиною конфліктів.

Водолій

Водолії будуть почуватися справжніми господарями життя - всі їхні починання будуть успішними. Однак зірки застерігають від того, щоб користуватися цією удачею для зведення старих рахунків. Самотніх представників знаку чекає цікава зустріч - друзі познайомлять їх з людиною, яка стане для них дуже близькою, спалахне кохання.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку зможуть реалізувати свій творчий потенціал в травні і кому буде везти в багатьох починаннях.