RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Названо п'ять головних "грішників" за знаком Зодіаку - страшні в гніві і не прощають образ

Астрологи, які раніше назвали, яка робота підійде кожному знаку Зодіаку, тепер назвали п'ять головних "грішників" зодіакального кола.

Про це пише "Яндекс.Дзен".

Скорпіон

Скорпіонів краще не злити, вони дуже мстиві. Причому навіть самі дріб'язкові образи Скорпіони нікому і ніколи не прощають. І це, безумовно, робить їх самими грішними знаками зодіаку.

Лев

Леви постійно хочуть бути в центрі уваги і не терплять критики. Астрологи запевняють, що ці знаки зодіакального сузір'я абсолютно незлопам'ятні. Їх гріховність полягає в їх же ліні.

Козеріг

Один з найголовніших гріхів Козерога - це жадібність, вони ніколи не витратять і не позичать зайвої копійки, навіть для самих близьких і коханих людей. Козероги дуже злопам'ятні, і здатні переслідувати своїх недругів до тих пір, поки повністю їх не знищать.

Водолій

Лінь вважається одним з найголовніших недоліків представників цього сузір'я. Активні Водолії тільки в любовних справах - якщо раптом на горизонті з'явиться якийсь новий предмет їх жадання, та ще проявить до них інтерес, то в цьому випадку представника знака точно не застанеш на місці.

Близнюки

У Близнюків тільки одна мета в житті - брати від нього все. Для них важливо досягнення поставленої мети, незалежно від використовуваних для цього методів та інструментів.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали чотири знаки зодіакального кола, які обрані долею.