RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Рожевий Супермісяць 2021: коли можна спостерігати і що не можна робити

У ніч на 27 квітня буде "рожевий" повний місяць, при цьому супроводжений він буде ще й Супермісяцем – фаза повного або нового Місяця співпаде з точкою максимального зближення із Землею.

Вважається, що в ці дні не слід починати нових справ і братися за важливі проекти, прийнято обмежувати грошові операції, в тому числі великі покупки, і відкладають косметичні процедури. Також не рекомендується з'ясовувати стосунки, інакше є ризик їх зіпсувати остаточно.

Експерти закликають готуватися до складнощів на роботі і уникати розмов з керівництвом, якщо в них немає гострої необхідності. Не виключені конфлікти з партнерами і колегами.

В цей час також рекомендується уникати великого фізичного навантаження і стежити за своїм станом здоров'я. Бажано провести Супермісяць на самоті, спробувати розібратися зі своїми внутрішніми проблемами.

Знак Зодіаку, в якому буде знаходитися Місяць 27 квітня - Скорпіон - також буде впливати на емоційний фон - у багатьох виникне бажання проаналізувати свою поведінку і оточення і знайти вихід із заплутаних ситуацій. При цьому органічно деякі люди стануть більш закриті в спілкуванні.

Також період Супермісяця вважається сприятливим для звільнення від старих речей і звичок.

Раніше "Апостроф" писав, чого не можна робити на молодий Місяць, і про те, як правильно загадувати бажання на зростаючий Місяць.