RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Попереду нові зустрічі і нові небезпеки: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 квітня

Астрологи прогнозують, що в п'ятницю, 23 квітня, розташування світил подарує можливість проаналізувати зроблені раніше прикрі помилки і уникнути подібних промахів в майбутньому.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті ТСН.

Овен

У цей день потрібно зупинитися і проаналізувати свої дії, щоб зрозуміти, чому справи рухаються вкрай повільно або не в ту сторону.

Телець

Сьогодні краще не проводити фінансові операції, невелика помилка в рахунках або договорах може дорого обійтися.

Близнюки

Бажано уникати спілкування з людьми, з якими у вас в минулому зіпсувалися відносини, давня образа може привести до нової сварки.

Рак

У цей день не бажано витати в хмарах, потрібно зосередитися на питаннях, які необхідно вирішити невідкладно.

Лев

Необхідно примиритися з людьми, яких спеціально або випадково образили останнім часом, для початку достатньо визнати свою неправоту.

Діва

У цей день можуть переважати негативні емоції, які краще виплеснути назовні, щоб вони не стали причиною серйозних хвороб.

Терези

Не варто витрачати час на доказ своєї правоти недоброзичливо налаштованим, краще вибрати більш приємне і продуктивне заняття.

Скорпіон

Не варто в цей день наповнюватися негативним спогадами, слід відсторонитися від минулого, щоб воно не затуляло сьогодення і тим більше майбутнє.

Стрілець

Сьогодні можлива зустріч з колишнім коханим чоловіком, але від спроби відновити відносини краще відмовитися.

Козеріг

У цей день важливий креативний підхід до вирішення будь-якої професійної завдання, творча точка зору обов'язково піде на користь будь-якої справи.

Водолій

Важкий день для професійної діяльності, але для хобі - виключно сприятливий, є шанс створити щось по-справжньому прекрасне і цінне.

Риби

У цей день з'являться прекрасні можливості для успіху, але для його досягнення потрібно залишити колишні події в минулому.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи прогнозують, що в травні 2021 року сприятливе розташування світил додасть сили і подарує нові можливості представникам п'яти знаків Зодіаку.