RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Для шести знаків Зодіаку травень стане місяцем любові - зустрінуть свою другу половинку

Астрологи, які раніше назвали, кому з представників зодіакального кола пощастить в травні, назвали знаки гороскопу, які в травні 2021 року можуть зустріти кохання всього свого життя і зустріти друг половинку.

Про це пише видання RSute.

Близнюки

Зірки радять Близнюкам зосередитися на своєму внутрішньому стані, відкинути тінь минулого і прагнути до нового. Досягнувши довіри і розуміння в любовних відносинах, можна буде створити міцні і чесні відносини. А щоб їх підтримувати, необхідно намагатися трепетно і терпляче ставитися до своєї другої половинки.

Терези

Травень готує Терезам романтичні зустрічі і незабутні побачення. Головне - проявити ініціативу, щоб відносини розвивалися правильно і так, як хотілося б. Щоб досягти щастя, зірки радять Терезам забути про минуле. І не забувати про відвертість у стосунках, оскільки на брехні нічого хорошого не збудувати.

Скорпіон

В особистому житті настає період радості, достатку і процвітання. Тому можна розраховувати на красиві залицяння і серйозні відносини, яких так довго очікували Скорпіони. Важливо також виявляти свої почуття і бути простішими в спілкуванні, щоб мати щире продовження роману.

Рак

Представники знаку отримають можливість налагодити взаємини з оточуючими людьми і зав'язати нові знайомства. Позитивна енергія, відкритість і комунікабельність допоможуть Ракам притягнути до них другу половинку. А якщо зробити крок назустріч, то можна підштовхнути відносини до більш серйозного етапу.

Лев

У травні Левів очікують справжні любовні переживання і прояви пристрасті. Головне - не упустити свій щасливий шанс. Зірки радять показати відкритість своїх дій і навчитися довіряти людям. Тоді відносини будуть міцними і надійними.

Водолій

Зірки обіцяють Водоліям цікаві знайомства і підвищену уваги з боку протилежної статі. Тому зустріти свою любов буде просто неминуче. Головне - контролювати свої емоції, щоб не накоїти необдуманих вчинків. З другою половинкою бажано бути відвертими і чесними, тільки так можна побудувати надійні відносини.

Як повідомляв "Апостроф",астрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекають випробування на травневі свята.