RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Названо п'ять найбільш таємничих знаків Зодіаку - ніколи не знаєш, що у них на думці

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких прекрасно вміють приховувати свої думки і наміри.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Fly to the Sky.

Рак

Представники цього знаку не показують свого справжнього ставлення і не вступають в діалог, поки не переконаються в тому, що співрозмовник безпечний і вміє тримати себе в руках. Вони дуже чутливі і вразливі, тому не розкривають малознайомим людям, що відчувають насправді, які б урагани не вирували в душі.

Діва

Представники цього знаку ніколи відкрито не виявляють своїх справжніх почуттів, їхня поведінка завжди нейтральне. Їм сміливо можна довірити таємниці, про них вони нікому не розкажуть, хоча при нагоді запросто можуть ткнути носом в "скелети в шафі" заради профілактики.

Скорпіон

Представники цього знаку знають все про всіх, але про себе воліють мовчати. Якщо їм знадобитися, вони все розвідають про людину, яка їх цікавить, але про себе розкажуть тільки те, що і без них можна дізнатися. Іноді здається, що вони самі не збагнули всіх глибин свого внутрішнього світу.

Козеріг

Представники цього знаку вважають, що краще більше робити, ніж говорити. Через нелюбов до зайвої балаканини, дізнатися про них краще через спільних знайомих, хоча навіть від них вдасться дізнатися тільки те, що Козерог багато працює, мало говорить, постійно про щось думає і має досить похмурий вигляд.

Риби

Представники цього знаку розповідаючи про себе можуть багато нафантазувати, тому що світ вони взагалі бачать в рожевому кольорі і не завжди можуть дати адекватну оцінку того, що відбувається. Вони вміють співчувати, але за ними завжди тягнеться шлейф загадковості і недомовленості.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яким завжди щастить у житті.