RU  UA  EN

Вівторок, 25 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Три знака Зодіаку чекає велика біда в червні - Глоба розповів, як уникнути нещастя

Російський астролог Павло Глоба розповів яких знаків Зодіаку чекають у червні багато неприємностей.

Про це пише Kleo.

Овен

У червні Овнам потрібно буде тверезо поглянути на світ, а також не довіряти улесливим обіцянкам сторонніх. Очікується багато нових знайомств. Крім того, за словами астролога, необхідно більше часу приділяти другій половині, адже відстороненість може призвести до серйозних сварок.

Жінок-Овнів чекає на початку червня романтична поїздка. Одинокі представники цього знаку можуть знайти своє кохання в тій самій професійній сфері.

Телець

Перший місяць літа принесе Тельцю ряд неприємностей - намічені плани можуть зруйнуватися через професійну необхідність. Перед представником цього знака буде стояти тяжкий вибір між кар'єрою і особистим життям. Крім того, Тельці, у яких вже є друга половина, можуть почути чутки про свого партнера.

Терези

Терези в червні будуть змушені приділити багато часу не тільки другій половині - уваги зажадають і родичі. За словами Глоби, можуть бути конфлікти в родині. Варто постаратися уникнути їх. Терезам радять також не спалахувати через дрібниці, попрацювати над собою в плані спілкування і такту. Тоді вийде зав'язати кілька корисних зв'язків.

Крім того у Терезів є велика ймовірність зустріти любов з першого погляду. Така зустріч може привести до серйозних стосунків.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що чотирьох знаків Зодіаку 3 травня чекає крутий поворот життя.