RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У травні чотирьом знакам Зодіаку посміхнеться фортуна - принесе гроші і успіх

Астрологи, які раніше назвали найбільш схильного до зради, обману і лицемірства знака Зодіаку, розповіли про чотирьох представників зодіакального кола, яких чекає фінансовий успіх в травні.

Про це пише kiz.ru .

Телець

У травні у представників знаку буде багато справ. Доведеться долати різні перешкоди. В кінці місяця можливі несподівані доходи, не поспішайте їх витрачати. Зірки говорять, що травень - це вдалий час для змін в особистому житті.

Риби

У травні покращиться фінансове становище Риб. Але гроші не варто витрачати даремно, вони скоро стануть в нагоді. У вас вийде з легкістю отримати те, що здавалося раніше недоступним.

Лев

У фінансовому плані намічаються позитивні зміни, очікує солідний прибуток. Знайдіть більше часу для відпочинку, щоб зарядитися позитивними емоціями і відновити сили.

Близнюки

Травень - це місяць втілення бажань Близнюків. У фінансовому плані очікуються приємні зміни. Постарайтеся уникати сімейних конфліктів.

Як повідомляв "Апостроф", в травні в житті трьох знаків Зодіаку почнеться біла смуга. У число щасливчиків потрапили Овни, Терези і Козероги.