RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Названо п'ять найбільш працьовитих чоловіків за знаком Зодіаку - не сидітимуть, склавши руки

Астрологи, які раніше назвали головних чоловіків-агресорів за гороскопом, розповіли, які чоловіки за знаком Зодіаку є найбільш працьовитими.

Про це пише Magistika.

Овен

Овни - цілеспрямовані, друге місце їх не влаштує. Чоловіки-Овни мають золоті руки, часто щось майструють. Вони полюбляють робити щось самостійно, так як це приносить їм моральне задоволення і підвищує самооцінку. Цей знак Зодіаку швидко вчиться новому.

Діва

Чоловіки-Діви - ентузіасти. Однак, на відміну від Овнів, вони не такі цілеспрямовані, їм не вистачає мотивації.

Терези

Чоловіки-Терези - старанні. Вони роблять все ідеально з першого разу, хоча й часу на це витрачається багато. Терези все доводять до кінця.

Козеріг

Козероги - перфекціоністи, які також виконують ідеально будь-яку роботу. Вони звикли працювати самостійно, тому що оточуючих часто дратує їх педантичність. До того ж Козероги не люблять просити по допомогу інших. Представники цього знаку спочатку досконально вивчають матеріал, а потім приступають до практики, доводячи все до досконалості.

Водолій

Водоліям не так важливо зробити все ідеально, проте вони відрізняються неймовірним чуттям. Чоловіки-Водолії люблять сучасну техніку, тому у них вдома завжди знайдеш необхідні інструменти. Вони часто пишут списки своїх справ, намагаються виконати все якнайшвидше.

Раніше "Апостроф" писав про трьох головних критиканів за знаком Зодіаку, які мучать зауваженнями інших.