RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Названі чотири знака Зодіаку зі сталевими нервами - не втрачають розум і стійкі до стресів

Астрологи, які раніше склали гороскоп на 22 травня, які знаки Зодіаку народжуються "непробивними".

Незвичайний гороскоп публікує Cluber.

Телець

Вони ніколи не метушаться, тому можуть дякувати зіркам за свою емоційну стабільність і моральну стійкість. Змусити нервувати Тельців - це марна трата часу. Але якщо вам це вдасться, то чекайте спалах гніву. Вони намагаються сильно себе не перевантажувати, але якщо з'являється можливість відпочивати, то завжди їй скористаються.

Козеріг

Їх сталевий нервовій системі можна тільки заздрити, тому їх часто вважають "сталевими" і "холодними" людьми. Навіть якщо відбуваються екстремальні ситуації, то вони ніколи не втрачають розум і приймають завжди тверезе рішення. Щоб привести до тями свої сили, їм потрібно провести час в колі своїх близьких людей.

Терези

За незворушністю в їх душі ховається нерішучість і сумніви, але ці люди все одно звикли до спокійного і розміреного життя. Вони намагаються без зайвих емоцій переживати злети і падіння, і не будуть влаштовувати істерики на публіку. Якщо їх робота забере надто багато сил, то Терези можуть зневіритися.

Діва

Сталеві нерви зможуть витримати весь життєвий хаос і навести в ньому порядок, але ці люди можуть засмутитися, якщо світ не видається їм досконалим. Їх витримці і холоднокровності можна тільки позаздрити, і з народження вони навчилися приховувати свої справжні емоції.

Раніше астрологи називали два знака Зодіаку, на життя яких максимально вплине затемнення 26 травня.