RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Багряний Місяць несе небезпеку п'яти знакам Зодіаку - на них чекають проблеми та втрати

Повне місячне затемнення відбудеться 26 травня 2021 року в знаку Стрільця. Астрологи вважають, що воно вплине на життя людини на 18 років вперед. Відповідно до гороскопа, в день Багрового Місяця Водоліям слід остерігатися травм, а на Риб чекають серйозні фінансові втрати.

Про це пише Supercook.

Овен

Невдалий день для представників цього знака. Приготуйтеся до дрібних капостей, поборотися з якими допоможе нестандартний підхід.

Тілець

Зірки подарують нові корисні знайомства і приємне спілкування. Поїздки будуть вдалими та принесуть несподівані перспективи.

Близнюки

Гарний час, щоб підбити підсумки та побудувати нові плани. Також день буде сприятливий для корисних знайомств і просто веселого спілкування.

Рак

Астрологи рекомендують відправитися в поїздку, яка буде вдалою. Далеко від дому відкриється вікно можливостей, про яке ви давно мріяли.

Лев

Приготуйтеся до неприємностей на роботі. Фінансове становище похитнеться. Ваші зусилля можуть лише погіршити становище - краще перечекати невдалий час.

Діва

Не бійтеся діяти рішуче в цей день. У першій половині дня можливий конфлікт, але ввечері хмари розсіються.

Терези

Сумний ранок зміниться приємним спілкуванням. День підходить для ділових зустрічей і вкладення капіталу.

Скорпіон

Багровий Місяць наблизить до цього знаку недобрих людей. Будьте обережні та не дозволяйте обвести себе навколо пальця. Можливі нездужання.

Стрілець

Хороший день для спілкування і складання планів. Стрільці будуть привабливі як ніколи та справлять хороше враження на потрібних людей.

Козеріг

У цей день доведеться діяти рішуче і безстрашно. Прислухайтеся до інтуїції і вам вдасться вийти з будь-якої ситуації без втрат.

Водолій

Представників цього знаку чекає емоційний шторм. Остерігайтеся травм і скандалів, не дозволяйте втягнути себе в конфлікт.

Риби

День пройде під знаком ворожнечі та агресії. Астрологи рекомендують завершити всі важливі справи до початку дня. Також Рибам загрожують фінансові втрати.

Раніше ми назвали п'ять найупертіших знаків Зодіаку, які можуть довести опонента до сказу.