RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Названо п'ять найрозумніших знаків Зодіаку - легко добиваються поставлених цілей

Раніше астрологи назвали три найгеніальніші знаки Зодіаку, тепер назвали п'ять найрозумніших знаків зодіакального кола.

Про це пише astrolog.today.

Найрозумніші серед жінок

Козероги

Представниці цього знаку дуже працьовиті і відповідальні. Для них дозвілля з книгою в руках - один з улюблених способів відпочинку.

Овни

Овни з дитинства тягнуться до знань і завжди цікаві. Овни з задоволенням хизуються блискучою ерудицією в суспільстві.

Скорпіони

Скорпіон - самий допитливий і логічний серед знаків. Жінки - Скорпіони дуже проникливі, вони можуть бачити людину наскрізь.

Водолії

Їх звичка працювати в індивідуальному режимі, жити врозріз з громадською думкою позначається на всіх сферах, включаючи побутові. Там, де обиватель зайде в глухий кут, жінка-Водолій знайде витончене, раціональне рішення.

Леви

Левам не потрібно знати все на світі, але бути досвідченим лідером в якійсь конкретній сфері - безцінне, особливо, якщо є кому це показати.

Найрозумніші серед чоловіків

Стрільці

Їх живий розум вбирає все нове. Чоловіки-Стрільці обожнюють логічні ігри, вирішувати нестандартні завдання.

Овни

Овни чоловічої статі охоче поповнюють багаж знань. Імпульсивні і рішучі, вони звикли діяти швидко, прокладати шлях там, де інші не наважувалися пройти. Серед них чимало дослідників природи.

Скорпіони

Вольові Скорпіони не опускають руки, стикаючись з важкими завданнями. Чіпкий розум, загострена інтуїція дозволяють використовувати всі доступні ресурси, включно з більшістю не очевидно.

Діви

Діви люблять все доводити до ідеального результату. У них відмінна пам'ять, тому мають значну перевагу в навчанні. Добре прогнозують результат запланованих справ в роботі.

Терези

Їм подобається амплуа м'яких інтелектуалів, занурених у мистецтво, естетику. Довершує картину з'єднання природного такту, вміння підібрати ключ до будь-якого співрозмовника.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найхитріший знак Зодіаку, який легко маніпулює людьми і домагається свого.