RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо п'ять головних скупердяїв за знаком Зодіаку - меркантильні і готові на підлість

Астрологи, які раніше назвали найбільш щедрих чоловіків за знаком Зодіаку, визначили головних жаднюг і скнар зодіакального кола.

Про це пише портал "Яндекс.Дзен".

Козеріг

Хіт-парад найбільш жадібних знаків Зодіак очолює Козеріг. Представники цього знаку характеризуються не тільки скупістю, але й економією у щоденних витратах. Саме Козероги можуть витратити цілий день у пошуках найдешевшої ціни на річ. Причому економлять Козероги не тільки на собі, а й на близьких. Чоловіка-Козерога обурює те, як його обраниця витрачає гроші на непотрібну косметику і одяг - тому інколи шлюби представників цього знаку Зодіаку терплять фіаско. Причина ж такої поведінки Козерогів має глибинні корені - вони бояться бути використаними.

Діва

На другому місці у рейтингу найбільш жадібних знаків Зодіаку знаходяться чоловіки-Діви. Для них більше характерна не скупість, а бажання оточити себе якісними і дорогими предметами матеріального світу. Ці працелюбні і практичні люди воліють краще витратити свої гроші на придбання нового дивана або посуду, ніж зробити подарунок близькій людині. За скупістю Дів ховається їхній егоїзм і турбота про себе. Найчастіше Діви - одинаки, які мають мало друзів, а тому звикли витрачати гроші тільки на себе.

Телець

Тельці займають третє місце рейтингу найбільш жадібних знаків Зодіаку. Представники цього знаку переконані, що їхні потреби основні і гроші треба витрачати виключно на них. Найбільше ця риса характерна для жінок-Тільців: в сімейних стосунках вони прагнуть отримати кермо фінансового правління і вимагають, щоб їхня половинка віддавали їм всю зарплату. Жінки - Тельці намагаються економити на чоловікові і дітях, але собі купують найдорожчі речі, вважаючи себе гідними найкращого більше за інших членів сім'ї.

Рак

Цей знак Зодіаку обожнює домашній затишок і комфорт, тому швидше витратить гроші на облаштування власної домівки, ніж на допомогу або подарунок знайомим і рідним. Саме тому Раки заслужили репутацію скнар. Представники цього знаку носять старий одяг і взуття, але щороку роблять в квартирі шикарний ремонт. При цьому Ракам властиво прив'язуватися до людей і вони готові допомогти тим, кого вважають своїми друзями. Останнє, звичайно, вони не віддадуть, але за можливості допоможуть.

Скорпіон

Скорпіони відрізняються здоровим егоїзмом і самолюбством, тому завжди і в усьому отримують власну вигоду. Скнарами в повному розумінні слова їх не назвеш, скоріше це прихильники раціонального ставлення до життя. Скорпіони знають рахунок своїм грошам і чітко планують фінансові витрати: спочатку на обов'язкові платежі та невідкладні витрати, а вже решту можуть витратити із задоволенням на друзів і близьких. Вони щедрі з тими, кого люблять, але на людях демонструвати свій достаток не бажають.

Як писав "Апостроф, раніше астрологи назвали три найбільш балакучих знаки Зодіаку.