RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Названо п'ять найбільш заздрісних знаків Зодіаку - не можуть бачити чужий успіх

Астрологи назвали п'ять найбільш заздрісних знаків Зодіаку і розповіли про найпозитивніших представників гороскопу.

Про це пише Мirkrasoty.

1 місце - Скорпіон

Ці люди дуже схильні до нападів заздрості, причому можуть попсувати життя тому, хто її викликав. Скорпіони не приховують своїх почуттів і не довіряють людям, що створює щонайменше дискомфорт у оточуючих.

2 місце - Рак

Рак, навпаки, хоч і часто відчуває заздрість, але непогано приховує це почуття. Навколишні рідко можуть здогадатися про те, що його душу накрила чорна хмара суперництва. Коли ж це трапляється, люди виявляються залучені в неприємний сценарій.

3 місце - Лев

Ці люди дуже харизматичні і прагнуть завжди бути в центрі подій. Його заздрість швидше носить відтінок ревнощів - Лев не виносить, коли його партнер захоплюється, або навіть звертає увагу, на когось іншого.

4 місце - Діва

Діва - перфекціоніст, у якого все завжди має бути ідеально. Якщо ж хтось виявляється краще, представник знака не заспокоїться, його самокритичність буде штовхати його на те, щоб перевищити результати суперника.

5 місце - Овен

Ці люди пристрасні і примхливі. Їх емоції сильні, в тому числі і заздрість, і можуть принести чимало проблем оточуючим. Тому, хто став об'єктом заздрощів Овна - не позаздриш, адже він до того ж дуже запальний.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали сім найбільш харизматичних знаків Зодіаку, які зачаровують всіх і домагаються успіху.