RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названо п'ять найбільш спортивних знаків Зодіаку - прагнуть мати ідеальне тіло

Астрологи, які раніше назвали п'ять найбільш ледачих знаків Зодіаку серед чоловіків, визначили найбільших спортсменів серед представників зодіакального кола.

Про це повідомляє видання "Тайны жизни".

Овен

Найспортивнішим знаком Зодіаку називають Овна. Цей знак стихії Вогню, окрім духу суперництва, яким наділені ці люди, найбільше схильний до стресу. Щоб насолоджуватися збалансованим емоційним життям, Овни повинні вміти скидати стрес. Тому Овнів приваблюють всі види спорту, які сприяють викиду адреналіну - це дозволяє досягнути балансу в тілі і розумі.

Лев

Срібну медаль найбільшого спортсмена отримує Лев. Ці люди переповнені життєвою силою, а тому дуже люблять займатися спортом. Також Леви, які ніхто інші, люблять змагатися на звання найкращого, а тому з радістю приймають кожен виклик - це дозволяє їм показати свою наполегливість, щоб досягти своєї мети.

Стрілець

Третій знак стихії Вогню Стрілець отримує бронзову медаль у рейтингу найспортивніших знаків Зодіаку. Він переповнений енергією, яка спонукає фізично навантажувати себе. Стрілець вважається найбільш авантюрним знаком Зодіаку, а тому він використовує спорт у боротьбі з нудьгою і рутиною. Представники цього знаку охоче вибирають екстремальні види - для припливу адреналіну і для того, щоб справити враження на оточуючих.

Скорпіон

Скорпіони також є чудовими спортсменами. Займаючись спортом, вони демонструють, що їм під силу подолати власні кордони і створити кращу версію себе. Скорпіони займаються спортом, щоб отримати можливість перевершити себе і досягти мети: побороти ожиріння або відновити фізичну форму.

Діва

Хоча Діви не відчувають необхідності займатися спортом для боротьби зі стресом, для них характерне олімпійське самовладання і здатність знаходити правильну рівновагу. Знаючи про користь спорту для здоров'я, вони відносяться до тих людей, які без вагань організовують свій розклад так, щоб кілька годин в день присвятити фізичній активності. Діви обирають ті фізичні вправи, які це вимагають великого самоконтролю і концентрації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найбільш хоробрих знаків Зодіаку.