RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Будуть жити як королі - чотири знаки Зодіаку розбагатіють влітку

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, представники яких цього літа отримають прекрасну можливість поправити своє фінансове становище і розбагатіти.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті krasnodarmedia.

Рак

У представників цього знаку буде багато вигідних пропозицій, з якого треба буде вибрати найприбутковіший. Вкладати зароблені кошти слід у власну освіту або нерухомість. Можливий великий виграш в лотерею.

Телець

Представникам цього знаку прогнозують професійне зростання, отримання нового досвіду і привабливі пропозиції. Щоб посміхнулася грошова удача, необхідно зосередитися на досягненні конкретних цілей.

Телець

Завдяки наполегливій праці представники цього знаку можуть розраховувати на підвищення по службі і зростання в зарплаті. Везіння буде супроводжувати тих, хто з початку року не сидів, склавши руки, а просувався вперед, незважаючи на втому.

Водолій

Представникам цього знаку великий грошовий куш звалиться буквально з неба - можлива удача в лотереї, спадок від далекого родича або велика премія на роботі. Таким чином, навіть не поворухнувши пальцем, вони зможуть зажити як королі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку можуть розраховувати на удачу цього літа.