RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Названі п'ять ідеальних тещ по знаку Зодіаку - не "пиляють" зятя і не лізуть в стосунки

Астрологи, які нещодавно назвали наймрійливішого знака Зодіаку, тепер назвали п'ять ідеальних тещ по знаку Зодіаку.

Про це пише "Каблук".

Теща-Телець

Це дуже балакуча жінка, вона любить душевні розмови і чути компліменти. Це і є секрет успіху стосунків з тещею-Тельцем. Якщо зять буде її нахвалювати і називати мамою, вона до нього стане ставитися, як до сина.

Теща-Терези

Ці жінки взагалі не люблять конфлікти, вона не стане лаяти, пиляти зятька за помилки. Теща-Терези завжди буде говорити який у неї хороший, добрий і уважний зять, навіть якщо це не зовсім так.

Теща-Стрілець

Для неї найголовніше, щоб дочка була щасливою. Показувати свою любов до дочки теща-Стрілець буде саме через зятя, підказуючи йому, які та любить квіточки і подаруночки. А ще теща-Стрілець швидше за все купить своєму зятю і будинок, і машину, аби її дитинка була найщасливішою.

Теща-Водолій

Вона не буде давати поради, якщо її не просять. Вона завжди буде зайнята своїм життям і буде залишатися життєлюбною, і їй буде просто ніколи влазити в стосунки своєї дочки і зятя. Вона завжди допоможе знайти компроміс в будь-якій ситуації.

Теща-Овен

Вона довіряє вибору дитини, і стане хорошою, турботливою і доброю тещею, яка почне підтримувати зятя у всіх його прагненнях і починаннях.

Як повідомляв раніше "Апостроф", астрологи назвали найбільш вольових знаків Зодіаку .