RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Зможете втілити в життя найзаповітніші мрії - чотири знакb Зодіаку розбагатіють цього літа

Астрологи з'ясували, представники яких знаків Зодіаку розбагатіють цим літом.

Гороскоп опублікували на nbnews.com.ua.

Овен

Щоб втілити свої мрії у діловій сфері, Овнам варто запастися терпінням та підвищити свою кваліфікацію. Таким чином виділяться серед інших професіоналізмом та експертністю. Гроші з'являтимуться без особливих зусиль. Однак варто з розумом їми розпорядитися, тож астрологи радять пропланувати витрати.

Лев

Щоб удача йшла до рук, Левам варто тверезо та уважно оцінювати ситуацію навкруги. Астрологи не радять купувати лотерейні білети. Не завжди буде корисно ризикувати. Грошей буде рівно стільки, скільки потрібно. Однак Леви все одно будуть будувати грандіозні плани: великий будинок, вища освіта та саморозвиток.

Терези

Це літо для Терезів - ідеальний час для укладання угод, продажі житла та покупки авто. На роботі супроводжуватиме вдача. Навіть ті Терези, що звільняться, швидко знайдуть нову вакансію. Гаманець постійно збільшуватиметься. У фінансових справах можна покладатися на інтуїцію.

Риби

Риби - найбільші щасливчики цього літа. Гроші надходитимуть легко та у великій кількості. Велика вірогідність удачі в лотереях та всіляких конкурсах. На роботі краще працювати в команді, ніж наодинці. Однак астрологи радять не робити необдуманих покупок.

Нагадаємо, "Апостроф" розповідав, щоастрологи склали "котячий" гороскоп і пояснили, яка порода ідеально підходить вашому знаку Зодіаку.