RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Астрологи назвали п'ять найкумедніших знаків Зодіаку - нудьгувати з ними не доведеться

Астрологи назвали п'ять найбільших дотепних і веселих знаків Зодіаку, спілкування з якими буде для вас приємною розвагою і дозвіллям. Саме з ними вам не доведеться нудьгувати, впадати в зневіру або апатію.

Про це повідомляє видання FlyToTheSky.ru

1. Терези

Вони люблять смішити людей і натомість отримують позитивну енергію, а заради цього вони здатні робити і більш неймовірні речі. Втім, це їх не бентежить, головне, щоб оточуючі сміялися. Терези - один з найбільш товариських знаків Зодіаку, тому і в гуморі вони на першому місці.

2. Стрілець

Стрілець любить розповідати смішні історії, причому він так вміло їх прикрашає, що навіть звичайна ситуація здається сценою з комедії. На вечірці або в компанії він буде розповідати анекдоти доти, доки аудиторія не впаде від сміху.

3. Близнюки

Близнюки люблять гумор і частенько жартують по-доброму над людьми. Фактично цей знак дипломатично вчить оточуючих сміятися над собою і бачити свої недоліки. Будьте впевнені, що Близнюки не промовчать, якщо ви потрапите в якусь кумедну ситуацію.

4. Скорпіон

Якщо ви погано знайомі зі Скорпіоном, то його гумор вам може здатися жорстким. При подальшому спілкуванні ви не зможете втриматися від сміху, хоча гумор залишатиметься агресивним. Він не судить ситуацію або людей, він просто чесно озвучує свій погляд на речі. А ще Скорпіон - найбільший шанувальник чорного гумору.

5. Діва

Діва - королева сарказму. Все, що відбувається навколо неї або з неї, вона висміює і використовує для того, щоб змусити людей саркастично посміхатися і реагувати. Діві байдуже, що зараз про неї подумають, така поведінка просто допомагає їй пережити неприємні ситуації з найменшим стресом.

Нагадаємо, "Апостроф" назвав чотири знака Зодіаку, які фліртують краще за всіх і здатні зачарувати будь-яку жертву.