RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Чотирьом знакам Зодіаку липень принесе чимало неприємностей

Поки одні астрологи розповідають, яким знакам Зодіаку пощастить цього дня-тижня-місяця-року, інші - дають передбачення, кому ж спекотний липень-2021 принесе численні випробування і неприємності в особистому житті та на роботі.

Кому найближчим часом загрожує чорна смуга, про це розповідає видання Cheltv.ru.

Телець

Липень буде місяцем дисгармонії та неврівноваженості для Тельців. Надлишок життєвої енергії та емоційна нестабільність призведуть до частих сварок через дрібниці, а також можуть серйозно нашкодити кар'єрі.

Тельцям слід зосередитися на собі і обдумати те, що відбувається, ймовірно, доведеться навіть попрацювати над собою, щоб уникнути зайвих проблем у найближчому майбутньому.

Лев

Липень принесе безліч випробувань. Обставини навчать Левів довіряти тільки собі і бачити в оточуючих суперників і брехунів. Однак ці ілюзії зроблять життя представників знаку нестерпним.

Проте уникнути негараздів досить просто - слід довіритися близьким людям, які підтримають і допоможуть у скрутну хвилину.

Терези

Терези, котрі вирізняються терпінням і працьовитістю, в липні відчують занепад сил. Імовірні конфлікти як в особистому житті, так і в спілкуванні з колегами.

Однак не варто хвилюватися - всі прийняті рішення будуть з часом відкривати дедалі більше перспектив, потрібно лише ретельно обдумувати кожен крок.

При цьому липень, на перший погляд важкий і невдалий, відкриє безліч перспектив у майбутньому.

Водолій

Гороскоп на липень віщує, що місяць принесе безліч випробувань і неприємностей водоліям. Високе навантаження, емоційна втома і не найкраще самопочуття здатні ускладнити життя представникам знака. Астрологи рекомендують зосередитися на своєму стані, згадати про улюблене хобі або хоча б ненадовго взяти відпустку.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав, які три знаки Зодіаку зіткнуться з крутими змінами на особистому фронті наприкінці червня.