RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

​Назван главный лентяй по знаку Зодиака - пойдет на любую хитрость, чтобы поваляться на диване

Поки одні астрологи вираховували найголовніших трудоголіків серед знаків Зодіаку, інші - назвали найголовніших ледарів небесного кола.

Про це повідомляє Яндекс.Дзен.

1. Водолій

Його лінь сильна і продуктивна. Щоб уникнути зайвого напруження чи активної дії голови або тіла, Водолій здатний піти на хитромудрі хитрощі. Щоразу примудряючись підживлювати себе байдикуванням, Водолій здатний дуже непогано триматися на плаву, придумуючи незвичайні і водночас прості способи досягнення цілей. За позитивного збігу обставин Водолій може добре монетизувати своє хобі, яким він захопився під дією ліні і бажання не перенапружуватися. Тому за всіх своїх лінощів серед Водоліїв рідко зустрічаються справжні трутні, навпаки іноді вони тягнуть інших, в буквальному сенсі, не встаючи з улюбленого дивана.

2. Рак

Рак ледачий і старанний водночас. Ледачим Рака роблять його природний песимізм і своєрідна меланхолія водяного знака Зодіаку. Девіз Рак - що менше ти робиш, то менше у тебе проблем. Він на дух не переносить навіть незначних дій і нововведень, бо це вибиває його із зони комфорту. Але взявшись за щось, він старанно виконує задумане, щоб не повертатися до цієї роботи знову. Він може бути активним, рішучим і агресивним, але намарно ніколи не буде витрачати свою енергію і сили. Він інтроверт і не соромиться бути собою, ніколи не прагнучи справляти враження галасливого лідера і комунікатора. Робити, щоб просто робити або вражати заради враження він точно не стане.

3. Близнюки

Близнюки люблять життя і прагнуть йти по ньому без напруження. Але зрозуміти, що слова, дії і вся поведінка Близнюків продиктовані саме лінощами, а не бажанням спілкуватися, дружити і дізнаватися нове, практично не представляється можливим. Близнюки - майстри варити кашу з сокири, до того ж не своїми руками. Вірити Близнюкам небезпечно, особливо якщо ви не є їхнім близьким другом. У разі чого вони скажуть, що так і було, більше того, ви самі чомусь будете в цьому переконані, навіть якщо спочатку дотримувалися зовсім іншої думки. Але буває, що Близнюки дійсно продуктивно діють і корисною працьовитістю домагаються потрібного собі й іншим результату. Ось тільки взяти це за правило вони не вважатимуть за потрібне.

4. Риби

Лінощі Риб нерозривно пов'язані з внутрішньою самобутньо плавної гармонією і деякої далекоглядної хитрістю. Риби ніколи не будуть плисти проти течії, бо вона сама винесе куди потрібно. Вони мають дуже сильну волю і водночас можуть дозволити собі розслабитися, в деяких випадках навіть занадто, але це буває нечасто і не з усіма. В арсеналі Риб безліч способів домогтися свого, і безпорадна чарівна лінь посідає там далеко не останнє місце. Риби - майстри отримувати бажане не напружуючись і не напружуючи оточуючих. Вони не ламаються самі і не ламають інших, але своє вони чомусь рано чи пізно отримують.

Нагадаємо, астрологи розповіли, які п'ять знаків Зодіаку не уявляють відносини без драми і сцен.