RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Життя - біль: п'яти знакам Зодіаку нудно без драматичних сцен у стосунках

Астрологи розповіли які п'ять знаків Зодіаку не уявляють стосунки без драми і загорнених сцен.

Про це повідомляє Rsute.

Риби

Тихі, турботливі й ніжні Риби можуть перегинати зі спробами викликання співчуття і жалю у своїх партнерів. Вони можуть постійно все драматизувати, знемагати про душевні страждання через дрібні побутові негаразди.

Овен

Овни люблять американські гірки в стосунках, і взагалі все, що завгодно, аби не нудьгувати в монотонних, занадто хороших відносинах. Головне щоб було не нудно, а проблеми енергійні Овни самі створять.

Близнюки

Близнюки люблять увагу до себе і не люблять залишатися наодинці. Якщо якийсь із цих пунктів виходить з ладу, то представники цього сузір'я закочують істерики і всіляко показують свої порушені почуття, щоб половинка ще довго згадувала про них.

Рак

Раки в душі хотіли б, щоб з ними поводилися як з фарфоровою вазою - оберігали і були максимально обережними з ними. Народжені під таким зодіакальним знаком люблять вередувати, бурчати собі під ніс. Вони завжди висловлюють своєму партнеру що не так він робить або говорить, часто ці висловлювання невдоволення йдуть суцільним градом по другій половинці.

Лев

Запальні Леви можуть розпсихувався за абсолютно різних приводів, але особливо цей знак буде в гніві, якщо ними не захопилися, що не похвалили або не помітили в них змін. У такі моменти партнер буде звинувачений Львом в бездушності.

Раніше "Апостроф" інформував, астрологи назвали п'ять найбільш спокусливих жінок за гороскопом, перед їх чарівністю ніхто не встоїть.