RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Захлинуться" в подарунках зірок - топ-3 знаки Зодіаку, на яких очікує хвиля удачі в липні

Астрологи назвали три знаки зодіакального кола, які в липні "захлинуться" в подарунках зірок. В середині літа Фортуна стане подругою Близнюків, Водоліїв і Овнів.

Про це пише UssurMedia.ru

Близнюки

Представників цього знаку Зодіаку липень буквально засипле грошима - у боржників раптово прокинеться совість, інвестиції нарешті принесуть прибуток, а начальство вирішить підвищити зарплату. Астрологи радять витрачати гроші, що звалилися як сніг на голову, тут і зараз.

Водолій

Народженим під цим сузір'ям тотально везтиме в усьому. Вони зачарують скандальну сусідку і всіх представників протилежної статі в радіусі двохсот метрів. Вимогливе начальство також не зможе встояти перед неймовірною липневою харизмою Водоліїв, а значить - гряде кар'єрний ріст, який принесе матеріальний добробут.

Овен

Овни зможуть нарешті зібрати плоди своєї праці, піднявшись на професійний Олімп. Астрологи рекомендують приділити час відпочинку і налагодженню стосунків з близькими, які вийшли з-під контролю. Проведіть час на природі та поговоріть по душах, це піде на користь і поверне колишню душевну близькість.

Раніше ми назвали три знаки Зодіаку, які отримали "щасливий білет" на все літо.