RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Чотири чоловіки за знаком Зодіаку здатні вдарити жінку - часто не потрібен навіть привід

Астрологи, які раніше назвали самий недовірливий знак Зодіаку, тепер розповіли, хто найголовніші тирани за знаком Зодіаку.

Про це пише "Дізнайся все".

Риби

Ці чоловіки принижую жінок, намагаються компенсувати свої невдачі і недоліки. Чоловік-Риба може вдарити жінку, навіть коли при сварці вона буде права на 100%. Представники цього знака засуджують тих, хто б'є жінок, але через деякий час самі опиняються в такій ситуації.

Близнюки

Їм неважливо жінка перед ними або чоловік, якщо людина принижує і ображає, то конфлікт може закінчитися рукоприкладством. У відносинах Близнюки частіше піднімають руку на жінку вже на етапі розставань, коли їх переповнює злість на жадібність.

Рак

Рак може вести себе як тиран, тільки якщо в його житті суцільна чорна смуга і він дуже нещасливий. Чим більше жінка дозволяє себе принижувати, тим далі може зайти Рак.

Водолії

Чоловікам-Водоліям притаманні перепади настрою і незрозуміла злість. Не реалізований чоловік цього знака відчуває свою непотрібність, через що виникають перепади настрою і незрозуміла злість, яка направляється на близьких людей.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які можуть проміняти дружбу на особисті потреби.