RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Названо п'ять головних тусовщиків за знаком Зодіаку - де веселощі, там і вони

Астрологи перерахували найактивніших "тусовщиків" за знаком Зодіаку - любителів бурхливо відпочити на вечірці або влаштувати свято вдома.

Названо п'ять головних ловеласів за знаком Зодіаку - їх не зупиняє ніщо

Про це повідомляє fabiosa.

Овен

Цей знак займає перше місце в рейтингу. Овни завжди там, де вечірки та розваги. Часто вони самі виступають ініціаторами. Причому, якщо немає приводу, то його завжди можна придумати. Вони не люблять сидіти довго вдома і навіть в зрілому віці зберігають "заряд бадьорості" в душі та прагнуть не упускати шансу побувати в галасливій компанії, на концерті або просто рвонути з друзями на природу.

Стрілець

Стрільці - справжні заводили і генератори веселощів. Вони готові самі обдзвонити всіх знайомих і зібрати їх на вечірку. Крім цього, у них в запасі є безліч жартів і веселих історій для підтримки позитивного настрою. Стрільці - екстраверти, тому отримують задоволення від будь-яких заходів. Головне, щоб там не було нудно.

Лев

Леви - природжені лідери і обожнюють бути в центрі уваги. Вони теж часто самі не проти організувати вечірку і роблять це з легкістю. Леви просто сяють серед людей і виділяються особливою харизмою. Це привертає увагу, тому Львів часто запрошують на різні заходи.

Ваги

Обожнюють галасливі компанії і спілкування. Місце для веселощів не має значення. Це може бути дача, нічний клуб, квартира, пікнік на природі. Головне, щоб прийшли всі ті, кого хочеться побачити і з ким можна провести час з піснями і танцями до самого ранку.

Близнюки

Один з найбільш відкритих, безпосередніх і допитливих знаків Зодіаку. Він ніколи не упустить шанс побувати на цікавому заході. У нього може бути сім свят на тижні. Невтомні тусовщики, Близнюки не люблять засиджуватися на одному місці і пропонують змінити атмосферу вечірки і відвідати за вечір ще кілька.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найбільш полохливих знаків Зодіаку.