RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Найбільш хазайновиті знаки Зодіаку-чоловіки: пораються по дому більше за жінок

Астролог склав топ-5 найбільш господарських знаків Зодіаку серед чоловіків, які готові самі підтримувати чистоту і затишок.

Про це повідомляє видання New Inform.

Стрілець

У них є не тільки мужність і сила, а й хазяйновитість. Такі чоловіки встигають не тільки заробляти гроші, а й допомагати супутницям у домашніх і побутових питаннях. Стрілець все зробить для свого будинку і своєї сім'ї, причому виконає це за власним бажанням.

Діва

Вони - педанти, готові прибирати у квартирі щодня і здувати з шафи кожну порошинку. Причому Діви рідко втручаються в домашні справи жінок, воліючи все робити самостійно. Найчастіше з цієї причини в родині трапляються конфлікти. Однак представники знаку вважають, що добре зроблено може бути тільки те, що зроблено ними.

Риби

Живучи постійно в чистоті й затишку, чоловіки-Риби не зможуть адаптуватися в більш неохайних умов. З цієї причини вони ретельно вивчають супутницю перш, ніж почати жити з нею під одним дахом. Риби не шкодують коштів на облаштування будинку. Заради комфорту вони готові піти на що завгодно.

Водолій

Водолії бувають хазяйновитими радше не через склад характеру, а в разі потреби. Такі люди гостинні, тому в їхній дім часто приходять родичі і друзі. Навіть, якщо вони втомилися на роботі, вони завжди знайдуть сили і час, щоб допомогти другій половинці з прибиранням або приготуванням. Представники знаку люблять, щоб їх хвалили, і їхні праці оцінювали по достоїнству.

Терези

Вони обожнюють свій дімі намагаються вкласти максимум зусиль і грошей в його облаштування. У кожній кімнаті у чоловіків-Терезів панують чистота і порядок. Зазвичай їхнім дівчатам нема до чого прискіпатися, навіть, якщо вони зазирнуть до них у гості спонтанно. Але запрошують у своє гніздечко Терези далеко не кожного, тому що не хочуть порушувати внутрішню сімейну зону.

Раніше астрологи назвали топ-3 найбільш розпещені знаки Зодіаку.