RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Яке ти пиво по знаку Зодіаку: імперський стаут, ель чи келербір

Астрологи, які розповідали які соління найкраще підійдуть знакам Зодіаку, не залишили стороною любителів якісного пива, склавши жартівливий пивний гороскоп для всіх знаків.

Про це повідомляє Profibeer.

Овен

Овни - енергійні оптимісти, яким важко всидіти на одному місці, вони завжди досягають своїх цілей, не помічаючи перешкод. Такому яскравому представнику цього сузір'я варто спробувати вест-кост-IPA - класичний потужний IPA в стилі Західного узбережжя. Смак: хмельовий, гіркуватий з нотками фруктів і смолистим запахом.

Телець

Тельці - роботяги, які всього домагаються наполегливою працею. При цьому вони люблять комфортне життя, заробляючи собі цілий статок на можливість розкішного життя. Часом вони мізантропи. Тельцям підійдуть імперський стаут, який потрібно розкуштувати.

Близнюки

Товариські Близнюки точно знають як створити кращу атмосферу в компанії. Вони спостережливі, з почуттям гумору, у них гострий язик і з ними точно не занудьгуєш. А для відмінною посиденьки до самого ранку, яку ще довго будуть згадувати, Близнюкам знадобиться келербір - легке молоде пиво, яке створено для того, щоб пити його літрами.

Рак

Цей знак Зодіаку природжений сім'янин, але щойно збирається на вечірку, то відпочиває по повній програмі. Їх дзвінкий сміх буде чути на весь заклад, якому пощастило прийняти цього гостя водної стихії. Ракам для повного куражу підійде віт, він же бланш. У цьому не міцному пиві змішані і солодкість, і гіркота, і кислинка.

Лев

Недарма цей знак названий на честь царя звірів, Леви мають вроджену благородність королів і звірячу хватку. Вони запальні і одночасно сердечні і чарівні. Душам компаній підійде фламандський червоний ель, який відмінно поєднується з соковитим м'ясом на грилі або з дорогими сортами сиру.

Діва

Діви - перфекціоністи, вони розважливі й ощадливі. Але і відпочивати вони вміють красиво, а скрасити приємний вечір їм допоможе пільзнер - освіжаюче пиво з вираженим хмельовим характером, яке проходить довгий період холодного дозрівання.

Терези

Терези шукають гармонію в усьому, їм потрібен впевнений в собі супутник по життю, а також стабільність. Вони справжні гурмани, яким потрібен такий же вишуканий напій - NEIPA. Це пиво без сильної хмільної гіркоти, з вираженим фруктовим смаком і ароматом.

Скорпіон

Скорпіон мають вольовий характер, зі сталевим стрижнем всередині. Серед представників цього знаку багато спортсменів, рятувальників, а також психологів. Всього від цих професій у Скорпіонів потрохи. Їм потрібна таке ж потужне пиво, яке тільки підкреслить їх характер - бельгійський або англійська міцний ель.

Стрілець

Авантюрні Стрільці свого часу були би відкривачами нових земель або винаходили б нові елементи. У них кипить енергія, вони великодушні і проникливі. Серед Стрільців багато політиків. Їм підійде будь-яке пиво, в яке додають виноград або винне сусло, наприклад, виноградний ель.

Козеріг

Відповідальні Козероги все продумують до дрібниць, у них все розплановано на декілька років вперед. З них виходять надійні сім'янини. Їх може порадувати барлівайн (або вітвайн і оутвайн), який додасть затишку перед вечорами біля каміна.

Водолій

Душі компаній, яскраві Водолії легкі на підйом. Вони гостинні і мають відмінне почуття гумору. Щоб не зіпсувати собі репутацію, напиваючись в устілку, для Водоліїв підійде слабкоалкогольне пиво, схоже на шампанське - Берлінер-Вайсс.

Риби

Творчі Риби справжні мрійники, вони вміють до всього з легкістю адаптуватися. Від них віє спокоєм і добродушністю. Представники цього знаку гороскопу мудрі і проникливі, а також емпатичним. Універсальний американський Пейл-ель додасть комфортної атмосфери Рибам.

Нагадаємо, астрологи розповіли, яке варення нагадує кожен знак зодіакального кола.