RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Липень може стати вдалим в романтичному плані для трьох знаків Зодіаку

Представники більшості знаків зодіаку можуть розраховувати на позитивні зміни в особистому житті вже ближче до кінця місяця. Однак три знака може спіткати удача "на особистому фронті" навіть в найближчі дні. Особливо це стосується молодика, яке відбудеться 9 липня.

Яких знаків зодіаку це стосується, розповіло видання "Новий Час".

Телець

У липні Тільці будуть вести досить розкутий спосіб життя, насичений вечірками. Це посприяє поліпшенню особистого життя багатьох представників цього знака. Особливо це стосується тих, які ще не мають партнера. Пік вашої удачі в романтиці настане ближче до серпня. Однак почнеться ця біла смуга вже зараз.

Стрілець

У цьому місяці ваша правляча планета, якою є ретроградний Юпітер, поміняє свій знак. Такий період ідеально підходить для вирішення проблем на особистому фронті. Він триватиме весь липень і навіть третину серпня. Не прогавте цю можливість.

Козеріг

Ваша планета спілкування - Меркурій. Під час молодика, який відбудеться 9 липня, Меркурій увійде в чуттєвий Рак і буде перебувати там до 11 липня. Такий збіг обставин спровокує колосальний емоційний сплеск і розв'яже вам язика. Ви станете вельми велелюбним і без зусиль зможете знайти собі пару, якщо у вас ще немає другої половинки.

Раніше ми також повідомляли про те, кому посміхнеться удача: п'ять знаків Зодіаку створені для щастя на пенсії.