RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Заманюють своєю енергетикою: топ-4 знака Зодіаку з особливою харизмою

Астрологи, які розповіли про жертви пропаганди за гороскопом, тепер назвали чотири харизматичні знаки Зодіаку. Сильною енергетикою відрізняються Скорпіони, Близнюки, Риби та Козероги.

Про це пише mixer.lv.

Скорпіон

Народжені під цим сузір'ям легко зачаровують представників протилежної статі. Таємничі Скорпіони здатні маніпулювати оточуючими, а виконувати майже нереальні мрії їм допомагає зв'язок з потойбічним світом.

Близнюки

Зірки наділили Близнюків дуже потужною енергетикою. Коли представники цього знака Зодіаку щасливі, вони роблять щасливими всіх оточуючих. Гніву Близнюків варто побоюватися - коли вони незадоволені, то можуть зруйнувати все навколо.

Риби

Містичні Риби часто володіють даром пророцтва або, як мінімум, хорошою інтуїцією. Несвідомо вони повертають оточуючим те, що отримали від них, але вже багато разів помноженим. Це стосується як зла, так і добра.

Козеріг

Стримані та стійкі Козероги заслужено увійшли в рейтинг володарів потужної енергетики. Саме вона допомагає їм бути непохитними як скелі та не звертати зі свого шляху. Також представники цього знака Зодіаку відомі як однолюби.

Раніше ми назвали три найбільш божевільні знаки Зодіаку, які найменше дружать з головою.