RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Кого природа нагородила відмінним здоров'ям: топ-4 найздоровіших знаків Зодіаку

Астрологи, які назвали три найпривабливіші знаки Зодіаку, тепер розповіли, кого зірки наділили міцним здоров'ям. Хвороби обходять стороною Овнів, Козерогів, Стрільців і Дів.

Про це пише mixer.lv.

Овен

Причиною нездужань Овнів служать безсоння і перевтома, які, своєю чергою, викликає їх неспокійний характер. Це як раз той випадок, коли всі хвороби від нервів. Вперті Овни як вогню бояться постільного режиму і ненавидять будь-які обмеження - наприклад, дієту.

Козеріг

За словами астрологів народжені під цим сузір'ям дуже хворобливі в дитинстві, але з роками стають міцнішими, ніж їх ровесники. Ймовірно, останнє пов'язане з їх педантизмом - Козероги прагнуть до фізичної активності та здорового харчування. Водночас у них слабкі нирки, суглоби та серцево-судинна система.

Стрілець

Представники цього знака Зодіаку найчастіше страждають від наслідків своїх поганих звичок. Захворювання шлунково-кишкового тракту викликає їх схильність до переїдання. Нехтування Стрільців технікою безпеки є причиною різних травм, а також захворювань хребта і суглобів.

Діва

Чемпіонами по здоров'ю астрологи вважають Дів. З одного боку, міцне здоров'я вони, як Стрільці, отримали від природи. З іншого - як і Козероги, схильні до контролю Діви займаються спортом і правильно харчуються.

Раніше ми назвали чотири найрозумніші знаки зодіакального кола, у яких в голові комп'ютер.