RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Без табу в ліжку: топ-4 знака Зодіаку з найспекотнішим сексом

Після того як стало відомо хто зі знаків Зодіаку найбільш розкутий і легко погоджується на секс, астрологи розповіли про чотирьох представників сузір'їв, у яких одразу не зрозумієш, що їхнім умінням в ліжку може позаздрити будь-який голлівудський секс-символ.

Про це повідомляє mixnews.lv.

Водолій

Водолії по натурі своїй розкуті та ексцентричні особистості, які дуже гарні коханці з витонченою фантазією. З такою людиною не занудьгуєш у ліжку: то рольові ігри придумає, то змінює пози щоразу, не повторюючись, то придумає чергову нову локацію, яку вважає за потрібне випробувати. Для романтичних людей це не варіант, але для готових до постійного різноманіття - саме воно.

Риби

Риби можуть подарувати справжню насолоду людині, яку обрали своїм партнером і вже довіряють йому. Риби проявляють палку пристрасть у ліжку з тим, кого кохають, а особливо їх заводить, коли над ними домінують.

Телець

Наполегливий і старанний Телець завжди готовий на все, щоб доставити максимальне задоволення своїй другій половинці. Терплячий представник цього знаку Зодіаку завжди йде на довгі дистанції, що робить його відмінним коханцем.

Терези

Терези люблять експерименти, навіть збочені. Вони віддають багато, скільки і просять взамін. Зазвичай ніжні та ласкаві прелюдії закінчуються великою пристрастю і повною віддачею себе процесу.

Нагадаємо, названо топ-5 найпідступніших знаків Зодіаку у жінок, здатних поцупити будь-якого чоловіка.