RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Слово дружини для них закон: топ-5 знаків Зодіаку, які підкоряються жінкам

Напевно, не знайдеться такого чоловіка, який не ображався б на те, що його вважають підкаблучником. Стереотипний образ, відповідний цьому ярлику, вже давно міцно осів в умах переважної більшості людей. Однак, реальність така, що в більшості випадків зовнішність таких чоловіків буквально кричить про них прямо протилежне. При цьому варто зазначити, що представників деяких знаків Зодіаку зірки наділили такою якістю більше, ніж інших. Однак вибір все одно робить сам чоловік.

Про те, в яких секторах зодіакального кола розташувалися найбільші "підкаблучники", розповіло видання MIXER. Можливо, ця інформація стане корисною для безлічі дам.

Телець

Багатьом жінкам не складе великих труднощів загнати "під каблук" чоловіка-Тельця. Однак для цього потрібно, щоб ви вже були у відносинах, і він вас любив. Якщо це сталося, то Телець повністю опиниться у владі своєї жінки в переважній більшості випадків.

Рак

Багато Раків відчувають задоволення від домінування жінки. Не тільки в тому, про що всі подумали, але і в інших аспектах відносин і побудови сім'ї. При цьому Раки ставлять на перший план почуття та інтереси своєї коханої, а вже потім думають про себе.

Діва

Чоловіки-Діви теж часто опиняються "під каблуком". Однак це пов'язано з рядом їх специфічних особливостей.

Якщо сказати по-простому, то багато хто з них часто "туплять", через що не дозволяють собі що-небудь заперечувати своїм дівчатам.

Водолій

Водолії від природи дуже добрі. Вони не люблять сваритися, часто йдуть на зустріч і поступаються. Через такі якості, жінки практично завжди домінують у відносинах над Водоліями.

Риби

Представники цього знаку, якщо люблять, то дуже сильно. Заради своїх коханих, чоловіки-Риби здатні на все. При цьому вони постійно радяться зі своїми жінками майже з будь-якого приводу і не вживають ніяких дій без їхньої відповіді.

Раніше ми також повідомляли про те, що астрологи визначили найдурніших людей Зодіаку.