RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У серпні їх чекає чорна смуга: названі чотири знаки Зодіаку

У серпні зірки принесуть безліч сюрпризів для всього Зодіакального кола. Однак для декого вони стануть не найприємнішими. Астрологи розповіли, представників яких знаків Зодіаку наступного місяця чекають неприємності.

Про це розповіло видання MIXER.

Так, відповідно до переконань астрологів, на представників чотирьох знаків у серпні очікують випробування і неприємності.

Козеріг

У Козерогів в серпні очікуються досить неприємні випробування. У якийсь момент представників цього знака може охопити бажання опустити руки і кинути все на самоплив. Ні в якому разі не піддавайтеся цьому бажанню. Пройде час, і ви зможете обернути це випробування в успіх.

Терези

Терезам наступного місяця потрібно буде ретельно обмірковувати всі свої дії. Навіть ті, які здаються не такими значними, на перший погляд.

Будь-яка імпульсивна дія в серпні може лише погіршити ваші проблеми. В кінцевому підсумку вони наваляться на вас. Немов снігова куля.

Близнюки

У Близнюків наступного місяця може виникнути чорна смуга на особистому фронті. Будьте обережні і не йдіть на конфронтацію зі своєю другою половинкою. Темна смуга пройде і все стане на свої місця.

Водолій

У серпні Водолії теж зіткнутися з деякими труднощами. Однак, якщо вони проявлять розум, відвагу і винахідливість - ці труднощі тільки загартують їх і зроблять сильнішими.

Однак пам'ятайте, що висока ймовірність того, що проблеми прийдуть з найнесподіванішого боку. Можливий "ніж у спину" від когось з найближчих людей.

Раніше ми також повідомляли про те, що потрібно для повного щастя всім знакам Зодіаку.