RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Працювати можуть, але не хочуть: топ-5 головних ледарів за знаком Зодіаку

У той час як трудоголіки за гороскопом працюють в поті чола, представники "ледачих" знаків Зодіаку воліють бити байдики. Патологічними неробами астрологи вважають Тельців, Раків, Львів, Стрельцов і Водоліїв.

Про це пише видання Mixer.lv.

Телець

Народжені під цим сузір'ям по-справжньому щасливі на дивані, але потребують матеріального комфорту. Це і є їхнім мотиватором до праці, який змусить гарувати, як кінь. Але якщо Телець добре забезпечений, він перетворюється на ледаря.

Рак

Ранимі та тривожні Раки не беруться за справу через страх, що щось піде не так. Вони бояться невдачі, насмішок і проблем. Окрім того, представники цього знака Зодіаку - страшенні домосіди.

Лев

Зірки наділили Левів неймовірним шармом і безліччю талантів, але працьовитість - не їхній коник. В цьому характері намішано парадоксальний коктейль честолюбства і лінощів. Останні частіше є переможцем.

Стрілець

Волелюбні Стрільці не люблять роботу, але працюють, щоб задовольнити свою жагу до подорожей. Винятком є представники цього знаку Зодіаку, які обрали сферу туризму.

Водолій

Астрологи вважають, що народженим під цим сузір'ям бракує цілеспрямованості для того, щоб домогтися успіху. Саме ця особливість не дає Водоліям втілити в реальність мрії та задовольнити амбіції. При цьому у них достатньо розуму і кмітливості.

Раніше ми назвали найвірнішу жінку за знаком Зодіаку, яка може подарувати щастя своєму обранцю.