RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Вони обожнюють випробування і ризик: хто найбільш безстрашний з знаків Зодіаку

Життя кожної людини постійно пов'язане з різними випробуваннями та ризиками. При цьому найчастіше люди бояться всіляких пригод і віддають перевагу стабільності та спокою. Однак, знаходяться й ті, хто отримує від них задоволення.

Видання MIXER розповіло про три знаки Зодіаку, представників яких можна назвати найбільш безстрашними людьми. Вони обожнюють випробування і отримують задоволення від ризику.

Овен

Овни ще з самого раннього дитинства проявляють особливу хоробрість і абсолютний спокій перед обличчям страху. Це пов'язано з багатьма астрологічними нюансами, головним з яких є їхня планета-покровитель Марс. Кожне випробування Овни приймають з гідністю та впевненістю в собі.

Лев

Лев теж є одним з найсміливіших знаків на всьому Зодіакальному колі. Планетою-покровителем Левів є Сонце, через що вони готові згорнути гори на шляху досягнення своєї мети. Причому складність поставленого перед собою завдання, частіше за все, не грає для них ніякої ролі.

Скорпіон

Скорпіонам протегують відразу дві планети - Плутон і Марс. Вони уособлюють владу і хоробрість. Разом це дає просто гримучу, в хорошому сенсі цього слова, суміш. Скорпіони зустрічають випробування і труднощі, як гру. Вони не опускають руки навіть перед досить серйозними небезпеками.

Раніше ми також повідомляли про шести знаках Зодіаку, представники яких дорожать своєю незалежністю, завжди стоять на своєму і вміють ризикувати.