RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Часто заводять романи на стороні: топ-6 знаків Зодіаку-ловеласів

Астрологи, які раніше розповіли про головних песимістів гороскопу, тепер назвали, хто найбільш невірний знак серед чоловіків. Експерти по зірках виділили шість представників зодіакального кола.

Про це пише УНІАН.

Риби

Ці чоловіки дуже люблять фантазувати. Вони з головою занурюються у флірт, романтику, але далі розмов у них зазвичай справа не заходить. Тому пониклі Риби таки повертаються до своїх дружин, але це зовсім не означає, що під час близькості вони представляють тільки їх.

Водолій

Представники цього сузір'я обожнюють відкритих і товариських дівчат. У великій компанії вони звернуть увагу на саму безпосередню. Якщо дівчина відповість взаємністю - зради не уникнути.

Козеріг

Козероги заводять стосунки "на стороні", тільки якщо мають сильні почуття до коханки. Випадковий зв'язок - це не їхній стиль.

Стрілець

Це мисливці, яким кожен день потрібна нова здобіч. Заради своєї мети вони готові на все. Але ввечері вони таки повернуться до своєї дружини, тому що там зручно і комфортно.

Скорпіон

Скорпіони мають дуже високе лібідо. Якщо ж дівчина погодиться на секс з ними, то відразу після цього процесу він зникне. Але якщо в їхніх відносинах з партнером все добре, то про зраду вони навіть не подумають.

Терези

Вони не можуть встояти перед красивою жінкою. При цьому від дружин вони йдуть досить рідко.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали мужні знаки Зодіаку, які завжди визнають свої помилки.