RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Кільця, перли або трендові шпильки: які прикраси люблять дівчата за знаком Зодіаку

Дівчата Раки надають перевагу непомітним класичним прикрасам з перлів, а Овни креативлять на повну котушку.

Про це пише видання mixer.lv.

Овен. Народжені під цим сузір'ям виділяються з натовпу незвичайними аксесуарами ручної роботи, такими як ланцюжок з бісеру для окулярів від сонця.

Телець. Представники цього знаку Зодіаку мають схильність до блиску розкоші, тому їм підходять великі, дорогі, блискучі прикраси, наприклад підвіски з кристалів.

Близнюки. Прикраси Близнюків повинні бути такими ж різними, як їх мінливий настрій. Також астрологи радять одночасно надягати цікаві штучки в різних стилях.

Рак. Спокійним і консервативним Ракам підійдуть прикраси з перлів в класичному стилі.

Лев. Народжені під цим сузір'ям обожнюють бути в центрі уваги. На думку астрологів, їм підійдуть великі сережки-кільця з золотим напиленням.

Діва. Практичні та економні Діви вибирають стильні, але недорогі прикраси. Це можуть бути класні браслети або вантажні чокери.

Терези. Представники цього знаку Зодіаку - відомі модники, завжди женуться за "останнім писком". Зараз їх може зацікавити тренд TikTok - прикраси з бісеру і намиста.

Скорпіон. Звернути на себе увагу Скорпіонам, як і Левам, допомагають особливі та незвичайні прикраси. Їм може підійти тренд сезону весна-літо 2021 - моносережка.

Стрілець. Креативні Стрільці люблять прикрашати себе незвичайними, але не химерними штучками, такими як новинка сезону - шпильки для волосся з різними крутими написами.

Козеріг. Народжені під цим сузір'ям тяжіють до класики та простоти. Вони обмежаться одним якісним аксесуаром, наприклад брендовим годинником.

Водолій. Представники цього знаку Зодіаку настільки привабливі, що прикраси їм просто не потрібні. Самі вони вважають за краще мінімум простих аксесуарів.

Риби. Риби не женуться за модою, а вважають за краще прикрашати себе незвичайними колірними поєднаннями. Їм можуть сподобатися різнокольорові пластикові кільця.

Раніше ми назвали Янгола-хранителя для кожного знаку Зодіаку і розповіли, як з ним спілкуватися.