RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Встигніть загадати - бажання чотирьох знаків Зодіаку здійсняться до кінця липня

Астрологи назвали чотири знака Зодіаку, для яких в останні дні липня настане час здійснення мрій і розповіли про головного везунчика прийдешнього серпня.

Про це пише "7 днів".

Скорпіон

Час до кінця липня подарує представникам знака багато маленьких подарунків і приємних сюрпризів - начальство буде прихильним, можлива премія. Гарний час для особистісного та професійного розвитку. Бажання, загадані в ці дні, неодмінно збудуться в найближчі три місяці.

Риби

Для обережних і нерішучих Риб настав час діяти - зірки підтримають будь-яке їхнє починання. У виконанні заповітних бажань можуть допомогти кохані люди. В цей період представники знака будуть сповнені впевненості і сил і зможуть вирішити будь-яке завдання. Хороший момент для планування майбутнього.

Водолій

Всесвіт в ці дні не тільки захистить Водоліїв від фатальних помилок, але і подарує шанс на виконання давніх бажань. Для цього найкраще записати їх на папері, потім порвати його і кинути в річку. Астрологи наголошують, що важливо точно визначитися з пріоритетами, щоб збулися найзаповітніші мрії.

Діва

Для організованих і прагматичних Дев також настав період виконання бажань. Представники знака сповнені енергії, оптимізму і віри в краще. Щоб цей період тривав якомога довше, а мрії втілилися, астрологи радять наповнити серце вдячністю і говорити життю "спасибі" за кожну дрібницю.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які в серпні досягнуть успіху в кар'єрі або зірвуть куш.