RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Потужний метеорний потік виконає будь-які мрії п'яти знаків Зодіаку на початку серпня

На початку серпня земля увійде в потужний метеорний потік Дельта Аквариди. Він принесе багато удачі і можливостей, виконає найзаповітніші мрії. Однак, це торкнеться далеко не всіх секторів зодіакального кола.

Видання ussurmedia назвало п'ять знаків Зодіаку, представники яких зможуть виконати свої мрії на початку серпня.

Козеріг

Для Стрільців роковий, в хорошому сенсі цього слова, період почнеться вже з 31 серпня. Їх планетою-покровителем є величний Сатурн, який в найближчі дні буде перебувати саме в епіцентрі зорепаду на небосхилі. Це означає, що підопічні цього сузір'я зможуть досягти успіху у всіх своїх починаннях.

Стрілець

Стрільці на початку серпня можуть сміливо загадувати безліч бажань. Від благополучного вступу до ВНЗ до успіху на "особистому фронті", зірки піднесуть вам все на блюдечку. Від вас буде потрібна лише крихітна частка зусиль.

Риби

Риби теж опиняться під магічним і благотворним впливом Дельта Акварид. За словами астрологів, представникам цього знаку краще буде зосередитися на мріях, пов'язаних з успіхом в творчій діяльності. Тоді потенціал цього вдалого періоду розкриється максимально.

Телець

Сузір'я Тельця завжди "дружило" з Дельта Акваридами. Однак в цьому році представникам цього знаку дуже пощастило. Справа в тому, що Уран знаходиться зараз в їхньому сузір'ї, а він керує Водолієм. 31 липня зірки будуть максимально прихильні до Тельців. Можливо, такого потужного періоду не буде вже до кінця першого кварталу 2022 року. Користуйтеся, поки є можливість.

Водолій

Зорепад Дельта Аквариди названий саме на честь сузір'я Водолія. Це означає, що в найближчі дні Водолії будуть чи не найголовнішими на всьому Зодіакальному колі, поступаючись лише Козерогам. Фахівці по зірках закликають представників цього знака не соромитися і загадувати у небес все, що завгодно. Однак найбільш переважними будуть бажання, пов'язані з самовираженням.

Раніше ми також повідомляли, що три знака Зодіаку можуть повернути втрачене щастя - часу залишилося небагато.