RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

На чотирьох знаків Зодіаку чекає неймовірний серпень - будуть липнути гроші і везтим з кар'єрою

Астрологи, які раніше склали любовний гороскоп на наступний тиждень, розповіли, яким знакам Зодіаку пощастить з грошима і кар'єрою в серпні.

Гороскоп публікує видання ВМ.

Овен

У серпні ви зможете закласти фундамент вашого фінансового благополуччя в цьому році. Шукайте гроші всюди, і чим активніше ви будете, то тим швидше наповниться ваш гаманець. Ви не зможете розбагатіти, якщо не будете стежити за витратами.

Рак

Ваші задуми можуть здійснитися, якщо підходити до реалізації з чіткою стратегією. Складіть чіткий план дій, а ідеї можна записати в блокнот. Навколишні люди оцінять вашу привабливість і активність, що дозволить вам просунутися по кар'єрних сходах.

Лев

Знайдете оригінальні рішення, як зміцнити своє благополуччя. Зірки обіцяють вам такі приємні бонуси, як повернення боргів або навіть спадок. Але уважно стежте за витратами в серпні.

Водолій

Цікаві проекти на роботі принесуть вам прибуток. Якщо хтось повинен вам грошей, не соромтеся нагадувати про себе - в другій половині місяця вам повернуть усе, що вам належить. Астрологи запевняють, що в серпні гроші посипляться в кишеню Водоліїв з найнесподіваніших джерел.

Раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку слід бути обережними в серпні.