RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Раків чекає успіх у фінансах, а Стрільців романтичні пригоди - гороскоп від Павла Глоби на тиждень з 2 по 8 серпня

Астролог Павло Глоба склав свій гороскоп на найближчий тиждень - з 2 по 8 серпня, а також передбачив, кому пощастить у другій половині 2021 року.

Про це повідомляє Kurgan.

Овен

Вдалий тиждень для нових стосунків. Навіть курортний роман може виявитися цікавим. Також ви можете розраховувати на початок любовної історії з людиною, з якою раніше не склалося. Зумієте справити на неї враження. На роботі не чекайте занадто багато чого. Побережіть серце. Не перестарайтеся в спортзалі.

Телець

Тиждень більше підходить для вирішення побутових питань, а не романтики. Ймовірно, ви опинитеся перед вибором: покращувати житлові умови або витратити гроші на відпочинок. У першому випадку клопоту не уникнути, але в кінцевому підсумку ви отримаєте повноцінне відчуття комфорту. Можливо, доведеться зайнятися переходом на новий формат зайнятості.

Можуть бути проблеми з травленням.

Близнюки

Можуть з'явитися можливості для подорожі. Тим, хто вже давно разом, поїздка допоможе зблизитися. А одинаків чекають приємні знайомства, які можуть перерости в серйозні стосунки.

Усе так і кличе до знайомств і переговорів на роботі. Крім застуди від протягів, вам зараз ніщо не загрожує.

Рак

Варто зайнятися вирішенням питань матеріального характеру. Зробіть подарунок чоловікові / дружині. Навіть приємна дрібниця і інші знаки уваги здатні забарвити ваші відносини ніжними тонами романтики.

Можна здійснювати фінансові операції.

Вірогідні проблеми з шийним відділом хребта.

Лев

Можете отримати те, чого прагнули. Розставання, побачення, відновлення стосунків - зараз все піддається реалізації, навіть якщо поки здається нереальним. Ні в чому не відмовляйте. Ініціатива на роботі дасть хороший результат.

Є ризик безсоння від сильних емоцій.

Діва

Це не найпростіший тиждень. Не варто з'ясовувати стосунки і яким-небудь іншим чином аналізувати обставини особистого життя партнера до зустрічі з вами. Не проявляйте зайвої цікавості, це може стати причиною сварки. Не довіряйте неперевіреними колегам.

Остерігайтесь інфекцій.

Терези

Вам необхідно оновлення почуттів і емоцій. Несподівані подарунки і зустрічі в нових місцях допоможуть повернути романтичний настрій. Якщо стосунки зайшли в глухий кут, відпочиньте один від одного. Не бійтеся братися за нові робочі проекти.

Якщо є схильність до тромбозів, не забувайте про профілактику.

Скорпіон

Доведеться вийти із зони комфорту. Буде дуже непросто відчути гармонію у відносинах, але скоро все зміниться. Повернеться смак життя, ви знову відчуєте потребу в любові. Можливі нові обов'язки.

Будьте обережні за кермом і під час активного відпочинку.

Стрілець

Без романтичних пригод ви не залишитеся. Фортуна на вашому боці в справах амурних і просто в сфері взаємин. Зараз ви здатні справити прекрасне враження. Ваші краса, інтелект і, головне, харизма на висоті. Тиждень сприяє зростанню авторитету.

Варто дотримуватися режиму харчування.

Козеріг

Вам як ніколи потрібні гармонія і спокій, але це якраз те, чого ви будете позбавлені найближчим часом. Відпустіть ситуацію і примиріться з минулим, а головне - з сьогоденням. Найкращі ліки - романтична розрядка. Зараз краще не бути на самоті.

На роботі - час для розбору документації. Уникайте людних місць і не вдавайтеся в конфлікти. Можуть підстерігати травми.

Водолій

Непростий час для вибудовування і налагодження відносин. Розуміння, швидше за все, не буде, і вам доведеться шукати шляхи до примирення. Багато проблем виникають через вашу принциповість.

Ви переживаєте період пертурбацій. Наберіться терпіння. Намагайтеся не переохолоджуватися під час купання.

Риби

Ймовірно, доведеться зануритися у вирішення нагальних питань, пов'язаних з навчанням, роботою або поправкою здоров'я. Відпустку краще не планувати, з великою ймовірністю все піде зовсім не так, як ви хотіли. Даний період потрібно просто перетерпіти. Новаторські ідеї поки не будуть оцінені. Можливо, нагадають про себе хронічні захворювання.

Раніше "Апостроф" повідомляв, яких знаків Зодіаку чекають успіхи на любовному фронті.