RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

"Сатана" в спідниці - названі топ-4 найзліших жінки за знаком Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли про представників гороскопу з найскладнішим характером, назвали жінок, які не здатні керувати власним гнівом.

Про це пише tvsamara.

Овен

Ці жінки напористі і агресивні. До того ж вони дуже вперті. Жінці-Овну важливо, щоб останнє слово залишилося за нею. Овен не вміє йти на компроміс. За словами астрологів, ці жінки швидко заспокоюються, але вибачаться не вміють.

Скорпіон

Жінки-Скорпіони мають непростий характер. Зовні вона рідко демонструє своє невдоволення, але вона дуже злопам'ятна і пам'ятає всі образи до кінця життя. Вони думають, що немає сенсу пояснювати, кожен повинен сам здогадатися, в чому був не правий. Загладити провину перед Скорпіоном практично неможливо.

Стрілець

Жінка - Стрілець ніколи не вступає в перепалку і не говорить гидоти в обличчя. Ці жінки вичікують потрібний момент і зроблять все, щоб зіпсувати життя кривдникові.

Рак

Будучи чутливою людиною, представниця цього знаку в складних ситуаціях схильна приймати провину за те, що відбувається на себе і займатися самобичуванням. А ще вона дуже цінує сім'ю і близьких, тому просто не може уявити, що вони можуть бути в чомусь неправі.

аніше "Апостроф" повідомляв, хто найбільші пліткарі за гороскопом.