RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Мистецтво брехні їм визначено зірками - топ-5 головних лицемірів за знаком Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли про представників гороскопу з найскладнішим характером, назвали п'ять найбільш лукавих знаків зодіаку.

Про це пише Santeplusmag.

Близнюки

Близнюки часто можуть змінювати свою думку і точку зору в залежності від того, що їм підходить. Вони можуть поширювати чутки про людей, але в той же час заперечуючи сказані ними слова. Крім того, вони можуть придумувати історії про себе, щоб завоювати довіру інших.

Терези

Вони пристосовуються до всіх ситуацій, ставлячи свої егоїстичні інтереси понад усе. Терези дуже погано вміють зберігати секрети. Цей знак може пообіцяти, що нікому не розкриє ваш секрет, але не дотримається слова.

Рак

Вони ніколи навмисно не намагаються поширювати чутки. Проте, можуть багато розповісти про життя інших. Раки можуть дійсно любити вас сьогодні і зневажати вас на наступний день.

Телець

Вони рідко висловлюють власну думку, щоб нікому не зіпсувати настрій і уявлення про себе. Цей знак всіляко правильно буде себе вести, щоб уникнути неприємних ситуацій.

Водолій

Водолії не люблять сварок і конфліктів, тому щоб уникнути суперечок часто прикидаються. Вони занадто байдужі, щоб бути фальшивими, їм все одно. І роблять те, що говорить їм їхнє серце, але зазвичай вони холодні і відсторонені.

Раніше "Апостроф" повідомляв, хто найбільші пліткарі за гороскопом.